Wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je look en de uitstraling van het gezicht. Bij Het Graceland beauty kunt u ook terecht voor het epileren van uw wenkbrauwen.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. Op deze manier blijft het haar langer weg en komt het niet als een stoppeltje terug. De reden om uw wenkbrauwen te epileren kan zijn omdat u er een vriendelijker en open blik van krijgt. Ook kan het lijken of u oogleden iets gelift worden.

Epileren zorgt voor langdurige zachtheid en een gladde huid tot wel 4 weken lang. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor en zijn de haartjes vaak minder goed zichtbaar. Epileren is goed mogelijk bij een gevoelige huid, dit in tegenstelling tot harsen.

eyebrow-shaping

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de  wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten

Laat een bericht achter

Sturen