LIPOMASSAGE

Anti-cellulitis of huidver slapping/lipomassage

Cellulitisbehandeling & Vetvermindering d.m.v. Shape met centimeters omvangverlies

Mechanische massage d.m.v. vacuüm, gecombineerd met radiofrequentie en infrarood licht is dé oplossing voor cellulitis, striae, vetvermindering en het verstrakken van buik, billen, dijen, benen, armen, onderkin en kaaklijn.

De nachtmerrie van bijna elke vrouw is putjes in de billen en bovenbenen en een verslapte huid. Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulitis of huidverslapping! Maar ook mannen kennen dit probleem. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen en buik. Tijdens de kuur wordt er gewerkt aan vetverbranden, het verstrakken en liften van de huid en het verminderen van cellulitis. Soms is sporten niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. Tijdens een gratis consult informeren wij u graag over de voordelen van deze behandeling.

Hoe werkt het?

1) Infrarood licht

Met infrarood licht wordt de huid tot op een diepte van 5 mm verwarmd. Deze verwarming zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

2) Radiofrequente stroom

Deze bipolaire stroom zorgt ervoor dat de cellen in de huid tot op 15 mm diepte meer zuurstof opnemen en dat de stofwisseling versneld wordt.

3) Massage

Er wordt een mechanische massage uitgevoerd met de shape waarbij verklevingen van het bindweefsel losgemaakt wordenDe massage zorgt ervoor dat de lymfedrainage op gang wordt gebracht waardoor vocht in het weefsel sneller wordt afgevoerd.

4) Vacuum

Het apparaat zuigt de huid in een vacuüm. Hierdoor wordt de huid beter doorbloed aangezien het vacuüm de neerwaartse druk op de bloedvaten opheft.

Bij deze behandeling wordt radiofrequentie gecombineerd met infrarood licht en mechanische massage d.m.v. vacuüm. De combinatie van infrarode- en geleide RF energieën verwarmen de dermale en hypodermale weefsels binnen de beoogde behandelingszone. Deze verwarming garandeert een veilige, effectieve en snelle behandeling zonder hersteltijd. Het effect van deze toepassingen is het stimuleren van het celmetabolisme van het behandelde weefsel, het verbeteren van de lymfedrainage, het reduceren van vetcellen en vetdepots met als gevolg een afname van de omvang van het behandelde weefsel en een verstrakking van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd op de blote huid. De behandeling voelt aangenaam en ontspannend aan. Al direct nadat de behandelkop de eerste banen heeft gemaakt zal de huid lichtrood kleuren en zal er zich van binnenuit een prettige warmte verspreiden.

Het is het veilige alternatief voor liposculptuur.

Soms is sporten nou eenmaal niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. Shape kan op sporten een uitstekende aanvulling zijn. Binnen gemiddeld 5 behandelingen kunt u al resultaat zien.

Wat is het resultaat?

Het infrarode licht zorgt ervoor dat het volume van de vetcel vermindert en pakt de structuur binnen de vetcel aan. Het behandelde gebied wordt in omvang minder en het weefsel gladder, elastischer. De radiofrequentie zorgt voor een milde contractie. Het gebied wordt gelift en verstevigd. De vacuümmassage lost verklevingen in het bindweefsel op vergelijkbaar met de LPG (endermologie) techniek. Gelijktijdig stimuleren de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage. De huid wordt weer glad, egaal en stevig. Zodra het gewenste resultaat is bereikt adviseren enkele onderhoudsbehandelingen per jaar. Dit is belangrijk om het resultaat vast te houden.

 1. strakkere huid door verhoogde aanmaak van elastine en collageen al na de eerste behandeling;
 2. afvoer van de afvalstoffen door op gang brengen van de lymfedrainage;
 3. krimpen van de vetcellen
 4. verminderen van cellulitis met zichtbaar resultaat.
 5. zachtere en gladdere huid.

Combinatiebehandelingen
In sommige gevallen is het aan te bevelen om de behandeling te combineren met voedingssupplementen die de stofwisseling en vetverbranding stimuleren. Wij bevelen hiervoor de producten lipotrim en bio-lean van Win Worldwide aan. Al deze producten zijn gericht op vetverbranden en ondersteunen van binnenuit de behandelingen. Tijdens het intakegesprek wordt hierover advies gegeven.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? 
Het aantal behandelingen en het resultaat verschilt per persoon. U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos consult en indicatie van het aantal behandelingen. Het apparaat werkt zeer intensief en meestal zijn 8 tot 10 behandelingen voldoende. De behandeling zal gemiddeld 1 à 2 x per week plaatsvinden.

Wij kunnen u helpen bij het plaatselijk afslanken, cellulitis verwijderen, lifting en huidverstrakking in de volgende zones:

 • Heupen
 • Buik
 • Billen
 • Dijen
 • Armen
 • Love handles
 • Rug
 • Onderkin
 • Knieën