Microdermabrasie

 Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. aluminiumoxide-kristallen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

z2

Toepassingen :

Vermoeide en matte huid
Verstopte poriën
Vergrote poriën
Comedonen
Beginnende rimpels
Verouderde huid met rimpelvorming
Littekenweefsell/ouderdomsvlekken
Rokershuid Futloze, droge en ruwe huid
Door zon beschadigde huid
Vlekkerige huid alle lichaamsdelen

Er worden de bovenste fijne huidlagen als het ware verfijnd afgeschaafd, waardoor de bovenste oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Dit proces stimuleert de celvernieuwing met de aanmaak van nieuwe cellen met collageen. U hebt onmiddellijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten.

Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasiebehandeling een egale, zachte en stralend gezonde huid. Na de microdermabrasie zal de huid optimaal werkstoffen opnemen.

U kunt kiezen uit een standaard microdermabrasie-behandeling, waarbij er na de peeling een aan het huidtype aangepast masker wordt aangebracht. Of u kiest voor microdermabrasie-behandeling in combinatie met ultrasoon. Een microdermabrasie- en ultrasoonbehandeling is gebaseerd op geluidsgolven en het grote voordeel van deze behandeling is dat er een verhoogde opname van werkstoffen zal plaatsvinden die met ultrasoon diep in de huid kunnen worden gesluisd.

U kunt ook kiezen voor een microdermabrasiebehandeling in combinatie met anti-aging door middel van hyaluron. Deze bestaat uit een versterkende en regenererende gezichtsbehandeling met een anti-aging effect door het gebruik van hyaluron, dat ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen.

Van binnenuit worden rimpeltjes en lijntjes vervlakt. De huid wordt zeer sterk gehydrateerd waardoor de vochtbalans beter in stand wordt gehouden. Hyaluronzuur is een natuurlijke proteïne die een optimaal vochtgehalte handhaaft. Het hyaluronzuur bindt zich met water in de tussenruimtes van de cellen en vormt een substantie die de cellen bij elkaar houdt.

Laat een bericht achter

Sturen